Wie zijn wij

Een orthodontisch laboratorium gevestigd te Doorn, vervaardigt in opdracht van orthodontisten in binnen en buitenland orthodontische apparatuur die dient voor regulatie van het gebit.

Ortholab bedrijfspand

Als eerste orthodontisch laboratorium in Nederland heeft Ortholab B.V. op 5 maart 1997 het ISO-9001 certificaat behaald. In nauwe samenwerking met deskundigen heeft Ortholab een kwaliteitssysteem opgezet, waarna de certificatie volgde. Dit kwaliteitssysteem stelt Ortholab in staat de kwaliteit van de dienstverlening en de orthodontische apparatuur op gestructureerde wijze te waarborgen en waar mogelijk nog te verhogen.

De voornaamste doelstelling in het beleid van Ortholab is in te spelen op de huidige en toekomstige eisen en wensen van de cliënten. Het Laboratorium, dat op 1 april 2007 zijn 40 jarige bestaan vierde, is hiermee voorloper op het gebied van doorvoeren van nieuwe technische ontwikkelingen en het ontwerpen van nieuwe apparatuur. Deze ontwerpen komen tot stand in nauw overleg met de cliĆ«nt.

Ortholab stelt hoge eisen aan de vakbekwaamheid van de medewerkers. Mede hierdoor en door het gebruik van hoogwaardig materiaal kan men de apparatuur leveren die voldoet aan de specificaties van de cliënten.

Ortholab ziet het ISO-9001 certificaat niet als eindstation, maar als een gedegen basis om een "Total Quality" systeem in te voeren. Dit houdt in dat de kwaliteit van zowel de organisatie als het produkt continue geoptimaliseerd wordt.

Voor eventuele vragen over dit product kunt u ons bellen op Tel: 0343-415441 en vragen naar Roelant Seijger.
Of u stuurt een e-mail naar info@ortholab.nl en wij zullen uw vraag z.s.m. beantwoorden.